Idris Elba is Knuckles in 'Sonic the Hedgehog 2'

Idris Elba is Knuckles in 'Sonic the Hedgehog 2'

Knock, knock!

Het was al een tijdje bekend dat de blauwe egel Sonic in z'n volgende speelfilm hulp krijgt van Tails én Knuckles. Van laatstgenoemde weten we nu wie zijn stem zal inspreken, en het is niet bepaald een kleine naam.

Idris Elba (Thor, Suicide Squad) heeft zelf via Twitter naar buiten gebracht dat hij de bij fans zo geliefde Knuckles inspreekt in Sonic the Hedgehog 2. Hij deelde hierbij een teaserposter en de bekende catchprase van het personage:



Cast & crew
De sequel wordt geregisseerd door Jeff Fowler, die ook al de eerste film voor z'n rekening nam. Het scenario van dit tweede deel staat op naam van Pat Casey, Josh Miller en John Whittington. De rest van de cast bestaat uit o.a. Ben Schwartz (Sonic), James Marsden en Jim Carrey (Dr. Robotnik).

De eerste Sonic-film kwam in februari 2020 uit, vlak voordat de wereld op slot ging, en harkte wereldwijd nog snel even 300 miljoen dollar binnen. Opvallend was dat de reacties op het design van Sonic na het uitbrengen van de eerste trailer zo negatief waren, dat werd besloten om het personage helemaal opnieuw te animeren. En dat zonder de deadline aan te passen.

Sonic the Hedgehog 2 staat gepland voor een bioscooprelease in april 2022.

NieuwsFilm

meest populair