Wat vindt de man van Nicole Kidman eigenlijk van haar seksscènes?

Wat vindt de man van Nicole Kidman eigenlijk van haar seksscènes?

De actrice laat zich erover uit.

Nicole Kidman is al decennia lang een bekend gezicht in Hollywood en heeft dan ook in talloze films en series gespeeld. Niet zo heel gek dus dat de actrice in de nodige seksscènes te zien is. Maar wat vindt haar man daar eigenlijk van?

Kidman is al meer dan vijftien jaar getrouwd met Keith Urban, de bekende countryzanger. De actrice laat nu weten dat haar man er totaal niet lastig over doet: "Hij is zelf kunstenaar, dus hij begrijpt het volledig. Hij bemoeit zich er ook niet mee."

Scènes
De actrice was vaker naakt te zien in haar jongere jaren, maar het komt nu ook nog wel eens voor. Deze films en series bekijkt het koppel vaak samen. Zo gaat Kidman verder: "Hij ziet mijn werk pas als het af is."

"Hij leest geen enkel script, dus hij weet nooit wat er gaat gebeuren. Hij heeft zijn eigen carrière, waarin hij volledig opgaat, dus hij weet eerlijk gezegd niet zo heel veel over wat ik doe. Hij is daar ook nooit lastig over geweest."

Het paar is ouders van dochters Sunday (12) en Faith (10). Kidman heeft ook al twee kinderen, dochter Isabella en zoon Connor, uit haar vorige huwelijk met Tom Cruise.

NieuwsFilm

meest populair