Hugh Jackman geeft eindelijk antwoord op de vraag: keert hij terug als Wolverine voor Marvel Studios?

Hugh Jackman geeft eindelijk antwoord op de vraag: keert hij terug als Wolverine voor Marvel Studios?

Had je hoop, dan kan je dat nu loslaten lijkt het.

We horen al een tijdje geruchten dat acteur Hugh Jackman wellicht terugkeert naar het Marvel Cinematic Universe om de rol van Wolverine toch weer eens te spelen. Maar de kans dat dit gaat gebeuren lijkt behoorlijk klein.

Jackman sprak met Jake's Takes en vertelde dat hij nog niets gehoord heeft van Marvel-baas Kevin Feige. En dat zou prima zo kunnen blijven.

De X-Men en Marvel
We weten natuurlijk dat de X-Men op een zeker moment hun debuut gaan maken in het Marvel Cinematic Universe. En er gaan al lang geruchten rond over een rol voor Jackman in die films, wat ook prima kan dankzij de serie Loki.

"Er zit niets in mijn inbox van Kevin Feige. Dus waarschijnlijk ligt het niet op tafel," vertelde Jackman. DIe het eigenlijk ook niet ziet zitten.

"Laten we helder zijn, voordat we Logan opnamen, wisten we al een beetje wat het zou worden, toch? En voor mij was dat het toen echt. En wat mij hielp, is dat ik wist dat ik ook echt richting mijn laatste seizoen ging. Daarom wilde ik het maximale eruit halen. En ja, het is een personage dat mij nog altijd dierbaar is. Maar ik weet dat het gedaan is. Vertel dat maar aan wie je wil, vertel het vooral aan Ryan [Reynolds]. Want hij gelooft het niet en denkt dat ik grappen maak."

NieuwsFilm

meest populair