Komt 'Gremlins 3' er nog wel? Een van de castleden denkt van wel

Komt 'Gremlins 3' er nog wel? Een van de castleden denkt van wel

Zach Galligan weet het zeker.

Acteur Zach Galligan heeft er alle vertrouwen in dat er een derde film komt in de Gremlins-franchise. Hij was in 1984 en 1990 in de Gremlins-films te zien als Billy Peltzer.

De kritieken op de tweede film waren niet mals. De film legde volgens critici te veel focus op satire en een cartooneske stijl. Sindsdien wordt er wel gesproken over een derde film, maar die gesprekken leidden tot dusverre nergens toe.

Derde film maken
Hoewel er geen concrete ontwikkelingen zijn geweest, hoorden we de afgelopen jaren regelmatig geruchten over een revival van de franchise. Galligan was er in 2015 nog zeker van dat de volgende film in de franchise gewoon een vervolg zou zijn.

En schrijver Chris Columbus van de eerste film, vertelde nog dat hij een duister scenario geschreven had voor een nieuwe toevoeging aan de franchise. Hoewel er wel een script lag, hebben we die film nog altijd niet gezien.

Desalniettemin houdt Galligan vertrouwen in een nieuw deel. Hij wijst er tijdens het Flashback Weekend in Chicago op dat er wel een derde film moet komen. De serie Gremlins: Secrets of the Mogwai is al vernieuwd voor een tweede seizoen, ondanks dat het eerste nog niet van start is gegaan.

Warner Bros. moet zo bezien bijna wel met een nieuw deel komen en echt gek is het niet dat Galligan hierop wijst.

NieuwsFilm

meest populair