'Aquaman and the Lost Kingdom' is beter dan het origineel

'Aquaman and the Lost Kingdom' is beter dan het origineel

Yahya Abdul-Mateen II gelooft het.

Toen hij in Aquaman gecast werd als Black Manta, was acteur Yahya Abdul-Mateen II een opkomend acteur met weinig grote films op zijn cv. Intussen is dat veranderd en keert hij terug in het door James Wan geregisseerde vervolg op de succesvolle superheldenfilm.

Volgens Abdul-Mateen II is het scenario van Aquaman and the Lost Kingdom beter dan dat van de eerste film. Black Manta krijgt het in dit vervolg niet gemakkelijk in zijn strijd tegen Aquaman.

Enorm goed
"Ik denk dat het script beter is dan dat van de eerste film," onthulde de 35-jarige acteur tegenover The Hollywood Reporter.

"Het geeft de acteurs een boel goede momenten waarop het verhaal echt verteld wordt. In Aquaman zit een kleine introductie van Black Manta en wat van zijn motivatie. In deze film krijg ik meer oefening en ademruimte. Ik mag meer kanten van hem laten zien. De slechterik is altijd interessanter om te verkennen."

Black Manta is nog altijd op een wraakmissie. "Alles wat hij maar kan gebruiken om wraak te nemen op Aquaman zal hij sowieso gebruiken. Maar wanneer hij dat doet, hoop ik dat we meer te zien krijgen van zijn komische kanten. En van wat hem de Black Manta maakt die ik ken en het mens is waar de fans en de mensen in dit universum van zijn gaan houden."

NieuwsFilm

meest populair