Nieuwe foto: Amber Heard heeft het zwaar met trainen voor 'Aquaman and the Lost Kingdom'

Nieuwe foto: Amber Heard heeft het zwaar met trainen voor 'Aquaman and the Lost Kingdom'

Amber Heard laat zien dat het zwaar is!

Actrice Amber Heard is in Aquaman and the Lost Kingdom weer te zien als Queen Mera. Heard debuteerde in 2017 als Mera en speelde in 2018 in de film Aquaman een prominente rol.

Die film was een groot succes, en bracht wereldwijd meer dan 1 miljard dollar op. De actrice is straks dus een derde keer te zien als Mera. Details over haar rol zijn nog altijd onbekend, al schijnt ze ditmaal zwanger te zijn van een kind van Arthur Curry, a.k.a. Aquaman.

Druk trainen
De opnames van Aquaman and the Lost Kingdom zijn in volle gang. En hoewel de opnames bezig zijn, moet de cast nog altijd genoeg trainen om in vorm te blijven. Zo dus ook Heard, die op haar Instagram een foto plaatste waarop we kunnen zien wat ze allemaal moet doet doen.

Althans, in dit geval laat Heard vooral zien wat de nasleep is. Ze ziet er behoorlijk moe uit na wat op een intense workout lijkt. "Gewoon een dag op kantoor," schreef ze:



Er is nog geen plotsynopsis vrijgegeven van Aquaman and the Lost Kingdom. Los van de titel is in elk geval vrijwel niets onthuld. De opnames zijn sinds juni 2021 aan de gang. De release staat gepland voor december 2022.

NieuwsFilm

meest populair