Jason Momoa gaat gigantisch profiteren van streamingrelease van 'Aquaman and the Lost Kingdom'

Jason Momoa gaat gigantisch profiteren van streamingrelease van 'Aquaman and the Lost Kingdom'

Mocht Aquaman and the Lost Kingdom op HBO Max uitkomen, levert hem dat veel geld op.

Mocht besloten worden om Aquaman and the Lost Kingdom niet exclusief in de bioscoop uit te brengen, maar bijvoorbeeld een hybride release te geven, dan levert dat acteur Jason Momoa enorm veel geld op.

Zijn eerste solofilm als Aquaman wist wereldwijd meer dan 1 miljard dollar op te brengen, waarmee het de eerste DC-film is die deze grens bereikte. Daarmee zijn de verwachtingen rond het vervolg groot, maar gezien het coronavirus dat nog altijd voorkomt dat al te veel mensen naar de bioscoop trekken, kan het vreemd lopen.

Flinke compensatie
Matt Belloni meldt in zijn What I'm Hearing-nieuwsbrief, dat Momoa flink uitbetaald zal worden als de film op bijvoorbeeld streamingdienst HBO Max komt te staan. Mocht het zover komen is dat niet heel gek, want andere acteurs kregen van Warner Bros. ook flinke bedragen toen besloten werd hun films op HBO Max uit te brengen.

Mocht het zover komen, is het wel een tegenslag voor Warner Bros., dat zal hopen met deze film iets van de opgelopen schade na eerdere hybride releases en tegenvallende opbrengsten in te kunnen halen.

Aquaman and the Lost Kingdom wordt grootster dan de vorige film in de franchise. Ditmaal verkent Aquaman namelijk de koninkrijken onderwater die hij achterliet toen hij jong was. Nu hij de koning van Atlantis is, moet hij die wel leren kennen.

NieuwsFilm

meest populair