Barbra Streisand haalt uit naar 'onoriginele' 'A Star Is Born'

Barbra Streisand haalt uit naar 'onoriginele' 'A Star Is Born'

Het had in de ogen van de actrice veel beter kunnen zijn.

Bradley Cooper wist in 2018 hoge ogen te gooien met zijn film A Star Is Born. Niet alleen was hij de regisseur, hij nam eveneens de hoofdrol voor zijn rekening en wist Lady Gaga te strikken. Ondanks het feit dat de film goed onthaald laat Barbra Streisand nu weten de film maar niks te vinden.

Streisand speelde in de A Star Is Born versie uit 1976, samen met Kris Kristofferson, in 1976. Aanvankelijk gaf de actrice Cooper dan ook haar zegen, maar nu heeft ze kritiek op de film geuit.

Anders
Zo zegt Streisand dat ze eerst iets heel anders kreeg te horen: ''Toen me voor het eerst verteld werd dat er een nieuwe versie zou komen met hoofdrollen voor Will Smith en Beyoncé dacht ik, dat klinkt interessant!''

''Het leek namelijk een hele andere film te worden, met andere muziek en een diverse cast. Dat vond ikzelf een geweldig idee. Ik was dus wel verrast toen ik uiteindelijk zag hoeveel de film uiteindelijk leek op onze versie''.

Saai
Cooper's versie van A Star Is Born deed het erg goed. De film werd namelijk een box-office hit en won zelfs een Oscar voor het nummer Shallow, maar Streisand heeft geen goede woorden over voor de film: ''Ik vind succes minder belangrijk dan originaliteit''.

NieuwsFilm

meest populair