'Star Wars: Visions'-trailer onthult de vele richtingen die Star Wars op kan

'Star Wars: Visions'-trailer onthult de vele richtingen die Star Wars op kan

We zien nieuwe Force-krachten en Boba Fett.

Lucasfilm heeft de eerste beelden vrijgegeven aan de volgende grote Star Wars-serie: Star Wars: Visions. Deze komt straks op streamingdienst Disney+ te staan en is een samenwerking tussen Lucasfilm en verschillende Japanse anime-studio's.

Zowat elke aflevering van de serie is gemaakt door een andere studio (een paar, waaronder Studio Trigger, maakten er twee). En elke aflevering duikt in een ander deel van het universum, waaronder tijden ver voor (en na) de Skywalker Saga.

Star Wars: Visions
De trailer voor Star Wars: Visions legt nadruk op de verschillende animatiestijlen die de negen afleveringen van de serie ons gaan laten zien. Van 3D-modellen tot zwart-wit houtskoolschetsen en traditionele artwork, de serie heeft alles.

Star Wars: Visions belooft een bijzondere ingang in de toekomst van Star Wars te zijn. De serie is namelijk expliciet niet verbonden aan het overkoepelende canon en de chronologie van de Skywalker-saga.

En het is daarmee ook een blik op de toekomst. De komende jaren krijgen we bijvoorbeeld Star Wars: The Acolyte te zien, dat zich concentreert op een periode 200 jaar voor de prequelfilms.



NieuwsFilm

meest populair