3 gave nieuwe Netflix-films die snel online staan

3 gave nieuwe Netflix-films die snel online staan

Deze Netflix Original Films zijn waarschijnlijk wel de moeite waard.

Netflix gooit ieder week wel een aantal nieuwe films online, met daartussen ook films die Netflix zelf heeft gemaakt of waarvan de dienst de distributierechten in handen hebben. Hieronder drie Netflix Originals Films die snel online komen. Naar welke kijk jij het meest uit?

Sweet Girl (20 augustus)

Regie: Brian Andrew Mendoza | Hoofdrollen: Jason Momoa, Justin Bartha, Isabela Moner, Manuel Garcia-Rulfo, Amy Brenneman, Adria Arjona, Brian Howe | Kijk nu




De toegewijde familieman Ray Cooper belooft rechtvaardigheid te halen tegen het farmaceutische bedrijf dat een levensreddend medicijn van de markt heeft, net voordat zijn vrouw aan kanker overlijdt. Maar zijn zoektocht naar de waarheid leidt Ray en zijn dochter Rachel naar groot gevaar. Ray's missie verandert in een zoektocht naar wraak, waarbij hij de enige familie die hij heeft moet zien te beschermen.

The Witcher: Nightmare of the Wolf (23 augustus)

Regie: Kwang Il Han | Hoofdrollen: Theo James, Graham McTavish, Mary McDonnell, Lara Pulver | Kijk nu




Vesemir ontsnapt uit armoede door een Witcher te worden. Hij maakt monsters dood voor eer, glorie en voor het geld. Maar als een nieuwe bedreiging opstaat, moet hij zijn verleden tegemoet treden en demonen onder ogen komen.

Kate (10 september)

Regie: Cedric Nicolas-Troyan | Hoofdrollen: Woody Harrelson, Mary Elizabeth Winstead, Michiel Huisman, Tadanobu Asano, Jun Kunimura, Miyavi, Amelia Crouch, Ava Caryofyllis | Kijk nu




In Kate zien we Winstead als een huurmoordenaar in Tokyo, wiens wereld in verwarring wordt gebracht als ze ontdekt dat ze vergiftigd is en nog maar enkele uren heeft om wraak te nemen.

NieuwsFilm

meest populair