'Jurassic World: Dominion'-regisseur deelt hilarisch verzoek om een dinosaurus

'Jurassic World: Dominion'-regisseur deelt hilarisch verzoek om een dinosaurus

Dat zou pas wat zijn!

De eerste twee films in de Jurassic World-trilogie introduceerden een gloednieuwe hybride dinosaurus die ontworpen en gemaakt was door Dr. Henry Wu en zijn team. De Indominus Rex en de Indoraptor braken natuurlijk los en doodden een boel mensen.

In de derde film, Dominion, zullen dinosaurussen in het wild bestaan. We zien dus een heel andere wereld, die helemaal niet zo gemakkelijk of fijn zal zijn voor de mensheid. Immers is de mensheid heus niet veilig als je de beesten die 65 miljoen jaar geleden leefden meeneemt.

Een bijzondere dino
Plotdetails rond de film worden nog altijd geheim gehouden. Maar Trevorrow liet op sociale media zien dat niemand minder dan Phil Lord hem heel graag wil overhalen een heel nieuw soort hybride dinosaurus te laten zien.

Wat Lord, die zelf een aantal zeer succesvolle animatiefilms regisseerde, betreft, moet Trevorrow een bijzondere dino laten zien:



Jurassic World: Dominion is de derde film in de tweede trilogie en niet de laatste. We weten van producent Frank Marshall al dat hij de opmars vormt naar een nieuwe trilogie, met een vierde film op komst.

Volgend jaar juni is deze derde in de bioscoop te zien en dan keren een boel oude bekenden terug om in de nieuwe wereld te proberen te overleven.

NieuwsFilm

meest populair