Chris Pine zou zich bij het Marvel-universum voegen

Chris Pine zou zich bij het Marvel-universum voegen

De acteur voegt zich mogelijk als superheld bij het MCU.

Chris Pine heeft natuurlijk al zijn stempel op de wereld van de superheldenfilms gedrukt met zijn rol van Steve Trevor in de Wonder Woman-films. Bovendien is de acteur een sci-fi icoon dankzij de rol van James T. Kirk die hij driemaal speelde. Maar mogelijk maakt hij straks ook zijn debuut in het Marvel Cinematic Universe.

Giant Freakin Robot beweert dat Pine in gesprek is met Marvel-baas Kevin Feige om zich bij de franchise te voegen. Meer dan dat heeft men niet aan nieuws, waarmee het de vraag is voor welke rol hij in gesprek zou kunnen zijn.

Heel wat A-Listers
Marvel Studios staat er natuurlijk om bekend dat het heel wat A-List acteurs en actrices weet te strikken. Denk immers maar aan iemand als Angelina Jolie die tekende voor de ensemblefilm Eternals.

Zo bezien klinkt het niet heel gek dat Pine zich misschien ook wel bij de franchise voegt.

De acteur heeft het overigens ontzettend druk op dit moment. Zo speelt hij de hoofdrol in Dungeons & Dragons, de reboot van die franchise van Paramount Pictures. Ook werkt hij aan een Walter Cronkite-biopic waarin hij de hoofdrol speelt.

Dat zijn tijd als Steve Trevor in het DC Extended Universe vermoedelijk voorbij is, maakt in elk geval dat hij tijd heeft voor Marvel Studios!

NieuwsFilm

meest populair