Een van de best bekeken Netflix-films ooit krijgt een vervolg

Een van de best bekeken Netflix-films ooit krijgt een vervolg

Murder Mystery krijgt een vervolg!

Netflix boekte met Murder Mystery een enorm succes. Het is op dit moment de vijfde best bekeken Original ooit in de geschiedenis van de streamingdienst. Gek is het dus niet dat er een vervolg komt.

De verwachting is dat zowel Adam Sandler als Jennifer Aniston terugkeren voor het vervolg. In slechts 3 dagen tijd trok de Sandler-film maar liefst 31 miljoen views.

Murder Mystery
De eerste film volgt Nick en Audrey, een echtpaar wiens passie en romance vervangen is door platte gesprekken en voorspelbaarheid. En dus probeert het tweetal hun huwelijk weer nieuw leven in te blazen. Het tweetal vertrekt op een reisje op een luxe jacht, met desastreuze gevolgen.

Er wordt aan boord van het schip namelijk een moord gepleegd, waarop Nick en Audrey aangewezen worden als de schuldigen. Aan hen de taak om die op te proberen te lossen, waarbij ze te maken krijgen met wel heel opvallende personages.

Volgens Deadline heeft het duo straks een nieuwe moord om op te lossen. De vervolgfilm wordt gemaakt door regisseur Jeremy Garelick en zal opgenomen worden in Parijs later deze herfst. Verder zou de productie ook voor een deel plaatsvinden in de Cariben.

NieuwsFilm

meest populair