Nog meer uitstel voor 'Venom: Let There Be Carnage', komt de film nog wel uit in de bioscoop?

Nog meer uitstel voor 'Venom: Let There Be Carnage', komt de film nog wel uit in de bioscoop?

Venom wordt wederom uitgesteld.

Het begint erop te lijken dat de release van Venom: Let There Be Carnage weer uitgesteld wordt. Dat lezen we in een uitgebreid bericht van The Hollywood Reporter over de bioscoopindustrie.

Volgens THR zou het goed mogelijk kunnen zijn dat de film wederom uitgesteld wordt. Waar deze oorspronkelijk op 2 oktober 2020 in de bioscoop uit zou komen, werd de release wegens het coronavirus uitgesteld naar 24 september 2021. Eerder deze maand besloot Sony wegens de opkomst van de deltavariant hem uit te stellen naar 15 oktober. En een vierde keer zou ook nog mogelijk kunnen zijn.

Nog meer uitstel
Volgens The Hollywood Reporter komt dat doordat Sony ziet hoe andere films presteren op dit moment, die uitgebracht worden in de bioscoop. Sony twijfelt of, gezien de thuisblijvende filmkijker, mensen wel voor Venom 2 naar de bioscoop willen.

En dus stelt THR dat er "buzz is dat de film nog eens uitgesteld wordt". De kans lijkt klein dat men de film verkoopt, wat eerder gebeurde met Hotel Transylvania 4. Die film werd deze week voor 100 miljoen dollar verkocht aan Prime Video.

Venom: Let There Be Carnage is de tweede film in de franchise en duikt in het verhaal van Carnage, die het opneemt tegen onze held Venom.

NieuwsFilm

meest populair