Waarom de X-Men en Fantastic Four nog niet in het Marvel-universum mogen zitten

Waarom de X-Men en Fantastic Four nog niet in het Marvel-universum mogen zitten

Het is nog even wachten geblazen...

Marvel Studios heeft dankzij de overname van 20th Century Fox door Disney de rechten op de X-Men en de Fantastic Four weer terug. Dat betekent dat die franchises op een zeker moment hun debuut kunnen maken in het Marvel Cinematic Universe.

Het is nog altijd de vraag hoe Marvel Studios dat uiteindelijk voor elkaar wil krijgen. Maar een van de meest logische manieren, lijkt gebruik maken van het multiversum. Maar waarom zien we de X-Men en de Fantastic Four dan niet in de serie What If...? op Disney+?

Goede reden voor
Hoewel je ergens zou denken dat What If...? een goede kandidaat is om de X-Men en Fantastic Four al een beetje te laten zien, gaat dat niet gebeuren.

Uitvoerend producent Brad Winderbaum liet tijdens een interview met de site Collider weten dat ze helemaal off-limits waren voor de serie.

"We hadden maar een paar grenzen toen we de serie uitwerkten, maar dat was er zeker een van. We wilden ervoor zorgen dat de personages goed geworteld waren in het MCU. En dat had niets te doen met de rechten, en ook niets met toekomstige verhalen die we wilden vertellen. Het had er alles mee te maken dat What If...? bedoeld was als een draai aan een vastgestelde verhaallijn. Dus we kijken - voornamelijk - naar de Infinity Saga."

NieuwsFilm

meest populair