Moïse Trustfull in een half doorschijnend jurkje met vriendin

Moïse Trustfull in een half doorschijnend jurkje met vriendin

Lekker uiteten met deze parttime actrice.

Wie kent de Nederlandse voetballer Orlando Trustfull nog? Hij speelde onder meer bij Twente, Feyenoord en Vitesse. We zien hem sinds 2002 al niet meer op de voetbalvelden, al staat hij al wel al jaren als trainer langs de lijn bij verschillende clubs.

En hij heeft een prachtige dochter van 26 lentes jong. Zij heet Moïse Trustfull en blijkt (lichte) acteerambities te hebben. Zo speelde ze in de film Losers uit 2017 en had ze rollen in ieder geval de series Goede tijden, slechte tijden als Celia van Dam, Spangas op Zomervakantie als Luna en Flikken Rotterdam als Tamara.

Op de IMDb staan verder geen nieuwe acteerplannen vermeld, maar we moeten niet raar staan te kijken als ze binnenkort eens in een Nederlandse romkom opduikt. Op Insta werkt ze namelijk aan een flinke fanbase, met al zo'n 56 duizend volgers.

In opvallend jurkje op Insta
"Gister avond een 7 gangen Lobster diner mét bijpassende drankjes gehad. 🤤🦞 Het was ge-wel-dig (lekker)!😍 en dit knappe schatje was ook mee, lobi @amberdelil ❤️," schreef door mooie Moïse bij de fotoreeks die start in een doorschijnend zwarten karten jurkje.


Zien hoe de 26 jarige Moïse Trustfull eruit ziet in haar outfitje? Check dan de foto op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair