Dit is waar 'Avengers 5' om moet gaan draaien volgens Marvel-baas Kevin Feige

Dit is waar 'Avengers 5' om moet gaan draaien volgens Marvel-baas Kevin Feige

Wat betekent het eigenlijk om een Avenger te zijn?

Phase Four van het Marvel Cinematic Universe is in volle gang, zowel op televisie als in de bioscoop. Duidelijk is dat de toekomst van de Avengers rustig wordt opgebouwd, met onder meer nieuwe helden als de Eternals, Shang-Chi en meer.

Maar we weten ook dat het nog wel even gaat duren voordat de Avengers terugkeren. De meest recente keer dat we hen zagen was bij de begrafenis van Tony Stark, waarna de overgebleven leden elk hun eigen weg in sloegen. Thor ging de ruimte in met de Guardians of the Galaxy, Spider-Man op vakantie naar Europa en Wanda Maximoff maakte zo haar eigen zaken mee met haar rouw.

Avengers keren terug
Dat de Avengers terug zullen keren is zeker. Immers is Kang the Conquerer nu de nieuwe schurk en die ziet eruit alsof hij wel eens heel extreem gevaarlijk zou kunnen worden.

Marvel-baas Kevin Feige onthulde dat het eigenlijk nog de vraag is of de Avengers nog wel bestaan. Fans zullen "zien dat die vraag beantwoord wordt, en dat mensen daar echt mee worstelen in het MCU."

Het zal vooral een onderstroom zijn. "Ik denk dat na Endgame, met Tony die weg is en Steve Rogers die verdwenen is en Sam Wilson als nieuwe Cap, het de vraag is wat het betekent om een Avenger te zijn. Is er nog een kernteam? En wie leidt dat, wie betaalt het team? Dat is een onderstroom die niet per se centraal staat in de films, maar wel op de achtergrond speelt."

NieuwsFilm

meest populair