Camila Cabello rondt haar achterwerk in de vrije natuur op Insta

Camila Cabello rondt haar achterwerk in de vrije natuur op Insta

De hoofdrolspeler uit Cinderella die op Prime Video verschijnt.

Mogelijk ken je de Cubaans-Amerikaanse zangeres en songwriter Camila Cabello van de meidengroep Fifth Harmony. Sinds 2016 is ze solo en in 2018 had ze een monsterhit met het nummer Havana met Young Thug.

Ondertussen heeft de zangeres ook ambities in Hollywood. Ze is binnenkort te zien in de film Cinderella die begin september op Prima Video gaat verschijnen. Cinderella van regisseur Kay Cannon is een romkom musical waarin ook Idina Menzel, Minnie Driver, Nicholas Galitzine, Billy Porter en Pierce Brosnan te zien zijn.

Schuddend op Instagram
Op Instagram verschijnt Camila regelmatig met opvallende foto's van zichzelf. Zo ook nu weer. Ze deelde een foto al twerkend in de vrije natuur bij de Escondido Falls te Malibu.

"Ik twerk voor mijn Koning der Koninginnen, Moeder Aarde ❤️ Ik lees nu het boek Braiding Sweetgrass. Dus als je op zoek bent naar een boek, dit is al mijn favoriete boek dat ik ooit heb gelezen en ik ben nog maar drie hoofdstukken ver. De relatie van de westerse cultuur met de natuur is echt verwrongen, en we zien de effecten daarvan nu overal op de planeet," schrijft Camila bij de pica's.


De foto's en beelden van de 24-jarige Camila Cabello schuddend met haar billen zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair