Recensies voor veelbelovende 'The Night House': is het wat?

Recensies voor veelbelovende 'The Night House': is het wat?

Deze horrorfilm verschijnt in september in de Nederlandse bioscopen.

In de States is de nieuwe horrorfilm The Night House in première gegaan. De film van regisseur David Bruckner en met onder meer Rebecca Hall, Sarah Goldberg en Evan Jonigkeit blijkt het erg goed te doen bij de critici.

Dit blijkt uit de recensies die online zijn verschenen. Op het moment van schrijven staat de horrorfilm op een uitstekende 85 procent na 139 recensies op Rotten Tomatoes, met een 7.10 / 10 als gemiddelde beoordeling. Het publiek is iets minder enthousiast gezien de publieksscore van 68 procent (3.6 / 5).

De Critics Consensus luidt als volgt: "Onder leiding van Rebecca Halls aangrijpende hoofdrol biedt The Night House sfeervolle horror die zowel intellectueel als emotioneel aangrijpt."

Intense horrorfilm: Vanaf 9 september in de bioscoop
In de horrorthriller herstelt Beth van de onverwachte dood van haar man. Alleen blijft ze achter in het indrukwekkende huis aan een meer, dat hij helemaal voor haar heeft gebouwd. Ze probeert haar leven weer op te bouwen, maar dan krijgt ze nachtmerries die haar aanmoedigen om achter de waarheid te komen.



NieuwsFilm

meest populair