Flink afgevallen Rebel Wilson toont strakke buik op sportieve foto

Een resultaat om trots op te zijn.

Rebel Wilson verbaast vriend en vijand met een nieuwe selfie die zij op Instagram heeft geplaatst. Op de foto draagt een strakke sport-bh en -legging, waardoor haar even strakke buik - het resultaat van haar enorme gewichtsverlies - ook zichtbaar is.

De afgelopen anderhalf jaar verloor Wilson heel wat kilo's nadat ze de coronapandemie besloot aan te grijpen om te werken aan haar gezondheid. De Pitch Perfect-actrice weegt nu maar liefst dertig kilo minder en voelt zich beter dan ooit.

Om dit resultaat te kunnen behalen, stopte ze onder meer met het eten van fastfood. Ook sport ze voortaan zes dagen per week. Wilson onthulde onlangs dat ze vooral zo ongezond leefde om haar verdriet te kunnen verwerken.

En met zo'n nieuw uiterlijk, komt ook een nieuw leven. De Australische beroemdheid kreeg onder meer een relatie met Jacob Busch, een steenrijke erfgenaam van een bekende bierfabrikant, al zag ze die helaas ook weer stranden.

Inmiddels heeft ze een huis gekocht in Londen om daar haar geluk onder de mannen te beproeven. Dat moet met haar looks een makkie zijn.

Benieuwd naar de foto van Wilson in sportkledij? Je kunt deze hier bekijken.

NieuwsFilm

meest populair