Marvel-actrice Salma Hayek overladen met complimenten voor tropische vakantiefoto

Marvel-actrice Salma Hayek overladen met complimenten voor tropische vakantiefoto

De actrice geniet van een welverdiend rustmomentje.

Salma Hayek is momenteel op reis en heeft haar volgers getrakteerd op een leuke foto vanaf haar tropische vakantieadres. En ook deze nieuwe selfie van de altijd stralende Hollywoodster valt weer bijzonder goed in de smaak.

Dat blijkt uit het feit dat Hayek werkelijk wordt overladen met complimenten. Zo merken vele fans op dat ze er geweldig uitziet. "Je bent echt ontzettend sexy", merkt een enthousiaste volger bijvoorbeeld op.

Een ander schrijft dat Hayek echt eeuwig jong lijkt te blijven. "Je ziet er nog steeds uit alsof je twaalf bent", schrijft hij complimenteus over de stralende actrice. Ook haar zonnebril, inderdaad een opvallend montuurtje, valt in de smaak.

Welverdiende vakantie
Hayek geniet van een welverdiende vakantie met haar familie en vrienden. Ze heeft immers een zwaar jaar achter de rug. Zo kreeg ze vorig jaar Covid-19. De Eternals-actrice overleefde het longvirus naar eigen zeggen maar ternauwernood.

"De dokter smeekte me min of meer om naar het ziekenhuis te gaan, omdat ik er zou slecht aan toe was, vertelde ze in een interview over haar klachten. "Ik bedankte hem vriendelijk en zei hem dat ik liever thuis wilde sterven". Wel kreeg ze thuis zuurstof toegediend.



NieuwsFilm

meest populair