Dit is hét Wolverine-moment dat Hugh Jackman over wil doen

Dit is hét Wolverine-moment dat Hugh Jackman over wil doen

Zijn X-Men debuut zal 'm altijd bijblijven.

Acteur Hugh Jackman sprak recent met de site Den of Geek en vertelde over zijn beste ervaring met Wolverine. Het blijkt dat vooral zijn debuut in de rol hem heel erg bijgebleven is.

"Ik kan je zeggen wat een van de momenten is die ik opnieuw mee zou willen maken met Logan," begon de acteur. "Dat was de eerste keer dat ik X-Men in een bioscoop met een publiek zag. Dat deed ik omdat Tom Rothman, een van de bazen van Fox, zei dat als je deze film wilde begrijpen, je hem met een publiek moest zien op een vrijdagavond op Times Square. En ik dacht: 'Okay'."

Geen spijt van
Jackman kon zonder problemen naar de film kijken, omdat niemand hem toen nog echt kende. "Dus ik ging ergens achterin de zaal zitten en dacht: wow. We kijken films niet op die manier in Australië. Daar zit niemand te schreeuwen en Wolverine aan te moedigen en de schurken weg te schreeuwen."

Dat vond Jackman dan ook fantastisch. "Als het kon zou ik dat moment nog eens willen meemaken, omdat ik enorm nerveus was. Het was mijn eerste film en ik wist niet wat ik moest verwachten. Ik zou graag nog eens terug willen gaan en het nog eens willen meemaken."

In totaal speelde Jackman de rol in zeven films. Maar hij was ook drie keer in een cameo te zien in een van de X-Men-films.

NieuwsFilm

meest populair