'Fast & Furious 9' krijgt zowaar een uitgebreidere versie

De tiende film in de reeks krijgt uitgebreidere versie op schijf.

De financieel hoogst scorende Hollywood-film dit jaar is tot op heden de actiefilm Fast & Furious 9. Er werd tot nu toe een kleine $700 miljoen wereldwijd opgehaald. Over een tijdje verschijnt de film ook via Video on demand en op schijf.

Nu wordt duidelijk dat de film van regisseur Justin Lin een 'Extended Director's Cut' krijgt. Verwacht er overigens niet al te veel van, aangezien de film enkel zeven minuten aan extra beeldmateriaal zal beschikken.

Fast & Furious 9 - Director's Cut
Volgens Collider krijgt deel negen onder meer een "diepere rivaliteit tussen de broers Dom en Jakob, meer van Doms evolutie als vader, een nooit eerder vertoonde flashback met enkele van de meest geliefde personages uit de franchise, uitgebreidere scènes met Tej en Roman, een extra Cardi B-optreden en een uitgebreidere actiescène met de Armadillo-tank." En dat dus allemaal in zeven minuten.

De bioscoopversie duurde met 145 minuten al redelijk lang, dus je moet waarschijnlijk wel een echte fan zijn als je reikhalzend uitkijkt naar deze Extended Director's Cut van F9. Je kunt de fysieke uitgaven vanaf 17 november dit jaar in het Nederlandse schap verwachten.



NieuwsFilm

meest populair