Tom Holland en Zendaya samen op trouwerij gefotografeerd

Tom Holland en Zendaya samen op trouwerij gefotografeerd

De twee beroemdheden binden er geen doekjes meer om.

Enkele weken geleden werden de Spider-Man-sterren, Tom Holland en Zendaya, samen gespot. De twee beroemdheden daten nu al een tijdje en werden recentelijk weer samen gezien, deze keer op een trouwerij.

Fans dachten al een tijdje dat de twee sterren een relatie hadden. Ondanks het feit dat ze er beide tamelijk geheimzinnig over deden werd dit in juli toch bevestigd, aangezien ze kussend werden gefotografeerd. Nu is het weer raak.

Foto
Zo zijn Holland en Zendaya samen op een foto te zien, die werd gedeeld door hun vriend Esteban Camarillo op Instagram. Op de foto zien we hoe de 24-jarige Zendaya haar hoofd op de schouder van de 25-jarige Holland legt. Ze lijken het dus niet meer echt geheim te houden. Het kiekje is hier te zien.

Beide acteurs hebben het druk. Zo verscheen eerder vandaag de nieuwe trailer van Spider-Man: No Way Home. Zendaya liet zich er recentelijk nog over uit: ''Ik kan niet wachten tot jullie allemaal de film kunnen zien! We hebben er hard aan gewerkt en zijn nu zo dichtbij! Ik kijk er echt naar uit en ook de hele press tour wordt weer leuk!''

Drukke agenda's
De actrice zal later dit jaar ook te zien zijn in Denis Villeneuve's Dune, terwijl Holland bezig is met de opnames van de gameverfilming van Uncharted.

NieuwsFilm

meest populair