Arnold Schwarzenegger haalt opnieuw hard uit naar anti-vaxxers maar dit komt hem duur te staan

Arnold Schwarzenegger haalt opnieuw hard uit naar anti-vaxxers maar dit komt hem duur te staan

De wereldberoemde acteur verliest een van zijn grootste sponsors.

De legendarische acteur Arnold Schwarzenegger, o.a. bekend van de Terminator-franchise, heeft al meerdere malen fel uitgehaald naar iedereen die geen masker draagt i.v.m. de Covid-pandemie, maar nu is hij is de ogen van een van zijn belangrijkste sponsoren toch te ver gegaan.

Vorige week liet de acteur en voormalig gouverneur van Californie zich weer negatief uit over iedereen die geen masker draagt. Zo zei Schwarzenegger: ''Je bent een eikel als je geen gezichtsmasker draagt. F*ck je vrijheid''.

Gevolgen
Naar aanleiding van zijn opmerkingen heeft het sportsupplementbedrijf REDCON1 van de acteur afstand genomen. Dit liet de baas van het bedrijf, Aaron Singerman, zelf weten: ''Het is met pijn in mijn hart en met oprecht verdriet dat REDCON1 heeft besloten alle steun voor alle Arnold-evenementen over heel de wereld stop te zetten''.

''Ik heb altijd opgekeken naar Arnold, hij was mijn rolmodel, maar iemand die zulke dingen zegt is on-Amerikaans en REDCON1 is een patriottisch pro-vrijheidsmerk. Wij ondersteunen vrijheid. We willen niet dat Arnold wordt gecensureerd of geannuleerd, maar we kunnen hem niet langer met onze dollars ondersteunen''.

Zie het volledige bericht hieronder.



Schwarzenegger's reactie
Het duurde niet lang voordat de acteur er zelf op reageerde: ''Ik geef toe dat het een ietwat overdreven reactie was en ik ging te ver. Maar er is niets waar ik meer om geef dan Amerika groot te houden. Dit is dan ook het enige onderwerp waarbij ik mijn geduld kan verliezen en dan zulke dingen zeg''.

NieuwsFilm

meest populair