Kristen Bell (Frozen): "Ik heb een erg slechte hygiëne"

Kristen Bell (Frozen): "Ik heb een erg slechte hygiëne"

Met een beetje stank is niets mis.

Kristen Bell vindt het niet nodig om haar kinderen meer dan één keer per week in bad te doen. De Frozen-actrice vindt het naar eigen zeggen zelf ook niet erg om wat minder plezierige lichaamsgeurtjes bij zich te dragen.

De laatste tijd vertellen de sterren veel over hun douchegewoonten. Zo onthulde Jake Gyllenhaal onlangs dat hij bijna nooit meer onder de douche gaat. Kristen Bell is de volgende die nu strooit met details over haar hygiëne.

Allereerst vertelt zij hoe vaak ze haar kinderen in bad stopt: "Soms pas na vijf of zes dagen. Er is niets mis met hun lichaamsgeur. Ik ben er dan ook een groot voorstander om te wachten tot ze echt beginnen te stinken. Dat is een biologische manier om te laten weten dat ze een bad kunnen gebruiken."

Volgens Bell zijn er geen universele regels over hoe vaak iemand zich moet wassen. "De ideeën daarover verschillen gewoon per huishouden. Als je na een workout onder de douche stapt, is dat prima. Als je een paar dagen zonder wil, is dat prima. Als je liever een slechte hygiëne hebt, is dat prima," aldus Bell.

Vervolgens biecht ze op dat ze zichzelf soms ook betrapt op een slechte hygiëne. "Ik zal maar eerlijk zijn: mijn persoonlijke hygiëne is vaak ook niet al te best," aldus de Hollywoodster.

Volgens Bell moeten mensen deze discussie ook niet al te serieus opvatten. "Sommigen doen net alsof ze zich moeten verdedigen voor de rechtbank, terwijl het grappig is bedoeld," geeft de 41-jarige actrice ter afsluiting mee.

NieuwsFilm

meest populair