John Cena reageert op Dave Bautista's uitspraak dat hij nooit met hem zal willen samenwerken

John Cena reageert op Dave Bautista's uitspraak dat hij nooit met hem zal willen samenwerken

De acteur, o.a. bekend als Drax in het MCU, is niet onder de indruk van zijn voormalige worstelcollega's.

Een tijd terug liet Dave Bautista weten geen films te willen maken met John Cena en Dwayne Johnson, omdat hij liever niet met zijn voormalige worstelcollega's wil worden geassocieerd. Daar laat Cena zich nu over uit.

Zo liet Bautista, o.a. bekend van Spectre en Blade Runner 2049, weten anders in elkaar te zitten dan zijn oud collega's, aangezien hij het worstelen volledig achter heeft gelaten om zich op het acteren te storten.

Reactie
Cena heeft daar begrijp voor: ''Ergens vind ik het heel jammer dat Dave niet met me wil samenwerken, want ik hem hem een ongelooflijk getalenteerde acteur en hij heeft al vele geweldige dingen gedaan''.

''Maar aan de andere kant vind ik het ook belangrijk om de zaken vanuit zijn standpunt te bekijken. Hij heeft heel hard aan zijn acteer-carrière gewerkt, is enorm toegewijd aan zijn personages en wil een oeuvre uitbouwen dat hem een eigen identiteit geeft. Daar kan ik 100% procent inkomen''.

Niet erg
The Suicide Squad-ster neemt Bautista dan ook niets kwalijk: ''Hij wil gewoon erkenning voor zijn werk, en dat juich ik toe. Ik apprecieer juist dat hij dapper genoeg is om zo'n uitspraken te doen en daarvoor ook verder zijn eigen pad kan bewandelen''.

Of Johnson zich op een soortgelijke manier over Bautista uit zou laten lijkt stug. Bautista haalde vorig jaar namelijk nog uit naar The Rock, toen hij zei dat de krachtpatser absoluut geen goede acteur is. Ondanks het feit dat Bautista zelf ook in enkele flops te zien was, duikt hij vaak genoeg ook op in grote projecten. Zo zal hij eveneens belangrijke rollen spelen in Knives Out 2 en Dune.

NieuwsFilm

meest populair