Black Manta krijgt meer diepgang in 'Aquaman and the Lost Kingdom'

Black Manta krijgt meer diepgang in 'Aquaman and the Lost Kingdom'

De schurk wist het eerste deel in de franchise te overleven.

De opnames van superhelden-sequel Aquaman and the Lost Kingdom zijn inmiddels alweer twee maanden volop in gang. En Yahya Abdul-Mateen II, die opnieuw de rol van Black Manta speelt, is vol lof over de terugkeer van zijn personage.

De acteur is momenteel koning van de box-office met zijn hoofdrol in Candyman en zal volgend jaar terugkeren naar het DCEU als schurk Black Manta. En waar zijn personage in de eerste film vooral een aandeel had in actiescenes, krijgt hij ditmaal meer diepgang. Aldus Abdul-Mateen II:

"Het personage heeft zich ontwikkeld, en krijgt meer tijd om zich te laten zien. We komen ditmaal meer te weten over zijn normen, waarden en motieven. In Aquaman 2 krijgen we een completere versie van David Kane te zien."

Meer Manta
Abdul-Mateen II wil niet kwijt of we de oorsprong van zijn schurk te zien krijgen, maar wel dat er meer achtergrondinformatie wordt gegeven:

"In de eerste film ontmoeten we David wel, maar het ging vooral over Black Manta. Ik hoop dat we in deze meer gaan zien over wat er in het hoofd van David Kane afspeelt en waar hij mee worstelt. Ik kijk ernaar uit om dat aspect van het personage te laten zien."

Aquaman and the Lost Kingdom bereikt in december 2022 wereldwijd de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair