Nieuwe horrorfilm op Netflix ijzersterk ontvangen

Nieuwe horrorfilm op Netflix ijzersterk ontvangen

Bijna perfecte score op Rotten Tomatoes.

Er staat weer een nieuwe horrorfilm op Netflix en deze heet The Old Ways. Het betreft een film van debuterend regisseur Christopher Alender, de producent van onder meer The Wind (2018) en Body at Brighton Rock (2019). De eerste reacties zijn top.

Op Rotten Tomatoes scoort de horrorfilm op het moment van schrijven een mooie 95 procent na 21 recensies, met een 7.30 / 10 als gemiddelde beoordeling. Het betreft overigens geen Netflix Original Film en de film ging tijdens het Sitges Film Festival in oktober 2020 in première.

In The Old Ways is Cristina (Brigitte Kali Canales) een journalist van Mexicaanse oorsprong. Zij reist naar het thuis van haar voorouders in Veracruz om een verhaal van tovenarij te onderzoeken. Daar wordt ze ontvoerd door een groep locals die claimen dat ze de reïncarnatie van de duivel is.

The Old Ways: nu op Netflix
Andere rollen zijn er voor Andrea Cortés, Julia Vera, Sal Lopez en AJ Bowen. De film duurt een mooie één uur en dertig minuten en je kunt The Old Ways van Soapbox Films dus al aanzetten op Netflix. Hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair