Victoria Koblenko verwent Nederland met enorme inkijk op Insta-beelden

Victoria Koblenko verwent Nederland met enorme inkijk op Insta-beelden

De Nederlandse celeb laat weinig aan de verbeelding over.

Het is niet onbekend dat Victoria Koblenko soms behoorlijk opvallend tevoorschijn kan komen, en dat doet ze nu opnieuw. De Nederlandse celeb van Oekraïense afkomst is namelijk in een PR-video voor een bekend barbecue-merk te zien in een wel heel opvallend outfit.

Maar eerst even uit welke films en series we Victoria kennen. Want misschien heb je haar wel gezien in onder meer Goede tijden, slechte tijden en ze was even geleden nog onderdeel van de paardenfilm Whitestar uit 2019.

Recent maakte ze de korte film Serratus met regisseur Maarten Groen opgenomen. Victoria is daarin te zien naast Nastassia Firestone. Op dit moment werkt ze aan de Italiaanse historische dramafilm Righetto van filmmaker Mattia Sbragia.

Bijzonder "open" outfit op Insta
Tijdens de Smokey Sessions van Weber en FHM gaat Victoria lekker BBQen met FHM-hoofdredacteur Chris Riemens en Webers Smoke Master Bram. En dat ziet er heerlijk uit natuurlijk. En dan krijgen de heren er nog een prima uitzicht bij ook: Victoria in een spannend must see outfit in de zogenaamde Hot Seat. Bram zal wel afgeleid zijn...


De beelden van de 40 jarige Victoria Koblenko in haar "BBQ-outfit" zien? Check deze dan hier op Instagram of op de website van FHM.


NieuwsFilm

meest populair