'Good Will Hunting'-hoofdrolspeelster treft Matt Damon dik twintig jaar na breuk

'Good Will Hunting'-hoofdrolspeelster treft Matt Damon dik twintig jaar na breuk

Minnie Driver liep de acteur toevallig tegen het lijf.

Minnie Driver en Matt Damon speelden samen in Good Will Hunting. Ze krijgen in de film een relatie, maar ook in het echte leven vormden de twee een koppel. Althans, totdat Damon het op een heel onverwachte en vervelende manier uitmaakte. Hier blikt Driver, naar een onverwachte ontmoeting met de acteur, nu op terug.

Meer dan twee decennia geleden gingen ze uit elkaar en sindsdien hebben ze elkaar niet meer gesprokken. Hier heeft de actrice het nu over, nadat ze Damon tegen het lijf liep: ''Ik heb hem, heel toevallig, op een strand getroffen. Dat was mijn eerste gesprek met hem sinds we Good Will Hunting hadden gemaakt''.

Speciaal
Ondanks het feit dat ze elkaar lang niet meer hadden gesproken, was het volgens Driver wel een speciaal moment: ''Het was eigenlijk heel leuk om hem weer te zien, met zijn vrouw en kinderen. Toen we jong waren hadden we nog zoveel te leren, dus om nu, jaren later, een volwassen gesprek te kunnen voeren over koetjes en kalfjes, was wel bijzonder''.

Het stel begon namelijk te daten tijdens de opnames van Good Will Hunting, maar ging op een ongemakkelijke manier uit elkaar. Damon was net na de film te gast bij de talkshow van Oprah Winfrey, waar hij liet weten vrijgezel te zijn. Dit was echter nieuws voor Driver.

Reactie
Zo gaat Driver verder: ''Het was jammer dat Matt naar Oprah ging en dit zo bracht. Het leek hem waarschijnlijk een goede manier om de wereld aan te kondigen dat we niet meer samen waren, maar ik vond dit ongepast''.

''Een maand eerder verklaarde hij tijdens de David Letterman show nog dat hij gek op me was, maar toen maakte hij het zo achter mijn rug om... Gelukkig hebben we nu, na al die tijd, wel weer eens een fatsoenlijk en normaal gesprek gehad!''

NieuwsFilm

meest populair