'Star Wars' onthult een compleet andere Dark Rey

'Star Wars' onthult een compleet andere Dark Rey

Een veel lichter ontwerp voor Dark Rey!

Vroege concept art voor Star Wars: The Rise of Skywalker laat zien dat er even gedacht werd aan een heel ander ontwerp voor Dark Rey. Waar ze in de uiteindelijke film ook net zo duister was als haar naam, leek het er bijna op dat er een lichter personage zou komen.

J.J. Abrams rondde met Star Wars: The Rise of Skywalker de vervolgtrilogie en de Skywalker Saga helemaal af. We zagen onder meer een teruggekeerde Emperor Palpatine en kwamen erachter dat hij de man achter Supreme Leader Snoke en de First Order was.

Dark Rey
Een belangrijkere onthulling is vermoedelijk het feit dat Rey de kleindochter van Palpatine bleek te zijn. Net als mensen voor haar, zoals Luke en Anakin, flirtte Rey enige tijd met de Dark Side van de Force.

Voordat het publiek leerde over haar band met Palpatine, werd in trailers al gehint naar Dark Rey. Zij had een rood dubbel lichtzwaard vast. In de uiteindelijke film bleek het gewoon om een visioen te gaan dat Rey in de overblijfselen van de tweede Death Star had - helaas was het niet meer dan dat.

Nu deelt concept artist Adam Brockbank een vroeg stukje concept art dat een andere Dary Rey laat zien. Zij ziet er meer uit als Lady Galadriel in de Lord of the Rings, waarin zij even verleid dreigde te worden door de Ring.



NieuwsFilm

meest populair