Als je uitkijkt naar de volgende Avengers-film dan hebben we goed nieuws voor je

Als je uitkijkt naar de volgende Avengers-film dan hebben we goed nieuws voor je

Marvel Studios-baas Kevin Feige heeft goed nieuws.

Marvel Studios werkt jaren vooruit. De filmstudio is net klaar met de Infinity Saga, een reeks films die uiteindelijk meer dan twintig delen kende. Tijdens een uitgebreid interview vertelde Marvel-baas Kevin Feige dat er al druk gewerkt wordt aan een nieuwe Avengers-film.

Toen Feige gevraagd werd naar een vijfde Avengers-film, zei hij dat er nog wel even te gaan is. "We willen dat er een redelijke tijd tussen Endgame zit, om een nieuwe saga op te bouwen. Die is nu op komst en al begonnen," aldus Feige.

Wat tijd nemen
"Je hebt tijd nodig, precies zoals wij met Phase One gedaan hebben. Dan bouw je die saga rustig op en breng je langzaamaan iedereen bij elkaar," aldus Feige.

Maar er wordt al gewerkt aan een nieuwe saga, die vermoedelijk volledig gaat draaien om de strijd tegen superschurk Kang. Die wordt heel interessant, bleek al uit de serie Loki. Daarin voorspelde Kang dat er heel wat varianten van hemzelf aan zouden komen die allerminst prettig zouden zijn.

Maar wanneer komt die film er dan? Daar had Feige nog niet echt een antwoord op, al zei hij: "Dat gaan we zien". Wat het ook wordt, het wordt nog interessant, want we krijgen straks voor het eerst een Avengers-film zonder Captain America, Iron Man en de andere helden.

NieuwsFilm

meest populair