Madonna met enorm dikke lippen haalt keihard uit naar Instagram volgers: "Wat nou filters?"

Madonna met enorm dikke lippen haalt keihard uit naar Instagram volgers: "Wat nou filters?"

Terechte kritiek van Madonna.

Madonna heeft op Instagram hard uitgehaald naar haar volgers die constant moeten opmerken dat ze filters gebruikt. De zangeres, die nooit haar mond houdt, vindt dat deze mensen zich vooral met hun eigen zaken moeten bemoeien en haar met rust moeten laten.

De Material Girl-zangeres stelde dit onderwerp op een geinige wijze aan de kaak door zichzelf te filmen met een extreem filter op haar gezicht. Daardoor lijkt het net of ze flinke, opgespoten lippen heeft, dikke make-up en een bril.

"Ik wil graag iets zeggen tegen alle mensen die mij er constant van beschuldigen dat ik een filter gebruik en er in het echt niet zo uitzie: pleur op!", begint ze haar videoboodschap.

Ze vervolgt: "Ik zie eruit zoals ik eruit wil zien. Dit is een vrije wereld, waarin jij en ik niks te vertellen hebben. Ook ik niet, maar ik doe nog steeds wat ik graag wil doen". Natuurlijk heeft ze helemaal gelijk.

Madonna is ontzettend actief op Instagram. De zangeres post veel foto's en video's van haar leven, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Ze heeft ruim 16,5 miljoen volgers op het platform en haar posts worden dan ook veel bekeken.



NieuwsFilm

meest populair