James Wan legt het nieuwe 'Aquaman'-kostuum uit: Waarom heeft 'ie een stealth suit?

James Wan legt het nieuwe 'Aquaman'-kostuum uit: Waarom heeft 'ie een stealth suit?

Dat ziet er wel gaaf uit!

Regisseur James Wan onthulde een nieuw stealth suit voor Aquaman and the Lost Kingdom. Hij toonde een foto van acteur Jason Momoa in de titelrol.

In de vervolgfilm krijgt, geheel in lijn met de inmiddels vastgestelde traditie van superheldenfilms, Aquaman een nieuw kostuum. Om te voorkomen dat dit nieuwe kostuum zou lekken via merchandise, besloot acteur Jason Momoa vast te laten zien dat hij een gloednieuw zwart/blauw pak mag dragen.

Heel nieuw pak
Op Instagram legt James Wan uit hoe het met het nieuwe pak zit. Hij noemt het een stealth suit, dat gemaakt is door de technici van Atlantis. Zij zouden zich hebben gebaseerd op de camouflagemogelijkheden van een inktvis.

Scenarioschrijver David Leslie Johnson-McGoldrick en Wan lieten zich inspireren door het blauwe Aquaman-pak uit de comics uit de jaren tachtig.

Dat was voor het eerst in 1986 te zien in een vierdelige miniserie van Neal Pozner. Daarmee kon Aquaman goed wegvallen tegen de blauwe kleuren van de oceaan en de oceanen goed verkennen. Interessant is dat in de comics Aquaman ook een zoon krijgt, Aqualad. Zou dat in deze film ook het geval zijn?



NieuwsFilm

meest populair