Gerucht: 'Aquaman and the Lost Kingdom' brengt nog een oude bekende terug

Gerucht: 'Aquaman and the Lost Kingdom' brengt nog een oude bekende terug

Nicole Kidman zou weer te zien zijn als Atlanna.

Nicole Kidman schijnt weer te zien te zijn als Atlanna in Aquaman and the Lost Kingdom. Ze was in 2018 al te zien als de koningin van Atlantis en moeder van Arthur Curry, a.k.a. Aquaman. In het vervolg zou ze dus ook een rol hebben.

Variety meldt op basis van verschillende media in Hong Kong, dat Kidman ook terug zou keren in de film Aquaman 2. Dat baseert men op die media omdat Kidman in Hong Kong bezig was met de opnames van Amazon-serie Expats, waar ze nu klaar mee zou zijn.

Terug als Atlanna
HK01 stelt dat Kidman bijna naar het Verenigd Koninkrijk vertrekt om de DCEU-film op te nemen. Oriental Daily meldt ook dat Kidman weer te zien is als de moeder van Aquaman.

Warner Bros. moet nog reageren op de berichten, maar mocht het kloppen, is het interessant dat het bedrijf de terugkeer van Kidman nog niet aangekondigd heeft.

In de eerste Aquaman-film werd ontdekt dat Atlanna nog in leven was, ook al leek ze zichzelf twee decennia eerder opgeofferd te hebben. Uiteindelijk verenigde ze zich weer met de vader van Arthur, een gewoon mens, en mocht Arthur de troon van Atlantis claimen.

Van regisseur James Wan weten we dat de nieuwe film complexer moet worden dan de voorganger. Als Kidman echt te zien is, zou het ontbreken van een aankondiging hieromtrent te maken kunnen hebben met het feit dat ze een grote rol heeft. Zeker is dat nog niet.

NieuwsFilm

meest populair