'Transformers: Rise of the Beasts'-video onthult de eerste blik op Optimus Prime

'Transformers: Rise of the Beasts'-video onthult de eerste blik op Optimus Prime

Die ziet er heel tof uit in zijn eerste incarnatie!

De opnames van Transformers: Rise of the Beasts zijn in volle gang. Op een video die zijn weg naar Twitter vond, zien we Optimus Prime. De leider van de Autobots heeft een nieuw op G1 geïnspireerd ontwerp en ziet er fantastisch uit.

De Transformers-franchise doet het helemaal anders na het floppen van Transformers: The Last Knight. De eerste van die andere films was het kleinschaligere Bumblebee. En nu lijkt het erop dat dit zevende deel die traditie voortzet.

Beast Wars
Op basis van de cartoon Beast Wars: Transformers, brengt Transformers 7 een aantal niet eerder geziene klassieke personages naar de live-action films. Denk onder meer aan Optimus Primal en Rhinox.

Maar dat betekent niet dat de meer gevestigde Cybertronians niet te zien zijn. In tegenstelling: Paramount onthulde al dat Optimus Prime een hoofdrol heeft in de film.

Ook leren we in deze film onder meer waarom Optimus zo betrokken raakte bij de mensheid. En we hoorden dus dat hij een nieuw ontwerp zou krijgen, dat nu onthuld is.


Bekijk de setvideo hier op Twitter.



De setvideo toont nu alleen het ontwerp van de vrachtwagenvorm van Optimus. Zijn robotvorm is nog een mysterie, maar zal vermoedelijk ook weer gebaseerd zijn op de G1-generatie.

NieuwsFilm

meest populair