'The Wire'-acteur Michael K. Williams op 54-jarige leeftijd overleden

'The Wire'-acteur Michael K. Williams op 54-jarige leeftijd overleden

Hij werd dood aangetroffen in zijn appartment.

De geliefde acteur Michael K. Williams is op 54-jarige leeftijd dood aangetroffen in zijn appartement in New York. De doodsoorzaak is vooralsnog onbekend. Hij werd wereldberoemd dankzij zijn rol in de iconische serie The Wire.

Daar blijft het echter niet bij. Williams was een veel grote films te zien, zoals Paul Thomas Anderson's Inherent Vice, Martin Scorsese's Bringing Out the Dead, Ben Affleck's Gone Baby Gone, Steve McQueen's 12 Years a Slave en Spike Lee's Miracle at St. Anna om er maar een paar te noemen.

Series
Ondanks het feit dat The Wire zonder twijfel zijn bekendste serie is, dook de acteur eveneens op in talloze andere sterke series, zoals o.a. The Sopranos, The Night Of, Boardwalk Empire, When They See Us en Lovecraft Country.

Ook was de acteur in videospellen te zien, voornamelijk de Battlefield-franchise. Hij speelt dan ook de hoofdrol in de aanstaande Battefield 2042. In totaal heeft Williams maar liefst 110 projecten op zijn naam staan.

Laatste groet
Op sociale media hebben talloze Hollywood-bekendheden een laatste groet gebracht aan Williams. Bekijk hieronder een paar van de tweets.













NieuwsFilm

meest populair