Paris Hilton in geheel doorschijnende bodysuit op Insta-foto

Paris Hilton in geheel doorschijnende bodysuit op Insta-foto

Deze outfit voor het Burning Man festival laat weinig aan de verbeelding over!

"Thats hot!" zal Paris Hilton gedacht moeten hebben toen ze een geheel doorschijnende outfit in de rekken zag hangen. Het is bekend dat deze societyster en actrice een groot fan is van het Burning Man festival en dan kan je uiteraard niet genoeg opvallen.

Burning Man is een evenement dat jaarlijks wordt gehouden in de Black Rock Desert in Nevada, Verenigde Staten. De festivalgangers omschrijven het vaak als een experimentele samenleving, radicale zelfuiting en radicale zelfvoorziening. Mensen zijn vrij zichzelf te uiten. Bijvoorbeeld door het dragen van extravagante kleding of dus juist geen kleding zoals Paris.

Maar zo idealistisch als dat Burning Man ooit begonnen is, tegenwoordig is het toch ook vaak een kwestie van 'gezien en gezien worden' en probeert de commercie een voet tussen de deur te krijgen.

Paris Hilton
Paris heeft in verschillende films gespeeld in haar carrière echte met één groot probleem, deze films worden door filmcritici en publiek altijd totaal afgebrand. We hopen dat deze talentvolle schoonheid toch nog eens met wat goeds op de proppen komt.

Maar dus zoals ieder jaar is Paris weer van de partij op Burning Man en niet bepaald onopvallend. Ze schrijft bij de foto's:

"Overal waar ik in de buurt kan zijn van andere creatievelingen die zich vrij voelen om zich te uiten, daar wil ik zijn. 👩🏼‍🎨💃🏼👩🏻‍🎤 Burning Man is zo'n plek. 🔥 🚒 Het is niet alleen HOT, maar het is ook een heiligdom in de woestijn voor #Sliving 🔥🧚🏻‍♀️🔥 #BurningMan"


Wil je de foto van de 40-jarige Paris Hilton bekijken? Surf dan even naar haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair