Netflix laat je griezelen met eerste trailer 'No One Gets Out Alive'

Netflix laat je griezelen met eerste trailer 'No One Gets Out Alive'

De film is vanaf 29 september te streamen.

In de nieuwe horrorfilm No One Gets Out Alive van Netflix volgen we een immigrant die op zoek is naar de 'American dream'. Nadat ze noodgedwongen een kamer in een pension neemt, komt ze in een nachtmerrie terecht waaruit ze niet kan ontsnappen. Bekijk hieronder de trailer en een poster.


Na jarenlang in Mexico voor haar zieke moeder gezorgd te hebben, trekt Ambar (Cristina Rodlo) naar de Verenigde Staten op zoek naar geluk. Ze komt illegaal in Cleveland aan, met heel weinig geld en kleding waarmee ze de naderende, ijskoude winter niet door zal komen. Ambar vindt een baantje en huurt de goedkoopste kamer van Red (Marc Menchaca) in een zowat verlaten pension.

Verontrustende nachtmerries
Terwijl ze wordt wakker gehouden door jammerende bewoners, vreemde geluiden en haar eigen verontrustende nachtmerries, begint Ambar zich af te vragen wie - of wat - er nog meer in het huis woont. Al snel wordt duidelijk dat ze in een val gelopen is, en dat ze snel oog in oog zal komen te staan met het kwaad dat zich in de kelder schuilhoudt.

No One Gets Out Alive van regisseur Santiago Menghini is vanaf 29 september te zien op Netflix.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair