Bizar gerucht: Krijgt 'Star Wars' toch een nieuwe trilogie die zich afspeelt na 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?

Bizar gerucht: Krijgt 'Star Wars' toch een nieuwe trilogie die zich afspeelt na 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?

Dat zou pas een bijzonder Star Wars-verhaal zijn!

De nieuwste video van Josh van Den of Nerds heeft een wel heel interessant gerucht rond de Star Wars-franchise. De lekker stelt op basis van anonieme bronnen dat Lucasfilm mogelijk overweegt een nieuwe vervolgtrilogie in de franchise te maken.

Goed, vooraf is het natuurlijk zoals altijd belangrijk om te benadrukken dat dit nieuws vooral met een korrel zout genomen moet worde. Het is helemaal niet zeker hoe goed de bronnen van Den of Nerds zijn, maar interessant zijn de verhalen wel.

Een nieuwe trilogie?
Allereerst stelt Den of Nerds dat er gekeken wordt naar de mogelijkheid om een trilogie te maken die volgt op Star Wars: The Rise of Skywalker. Het meest opmerkelijke is dat die trilogie zich na die film af zou spelen en onder meer om Ben Solo zou draaien.

Het meest vreemde is natuurlijk dat Ben dood is. Tegelijk kan hij in de Star Wars-franchise makkelijk terugkeren als Force Ghost of iets in die richting. Den of Nerds is een site die zichzelf nog niet bewezen heeft, maar tegelijk hebben ze gewoonlijk ook goede bronnen. Wellicht dat Lucasfilm dus wel iets overweegt.

Los daarvan stelt Den of Nerds nog dat er inderdaad een serie gemaakt wordt rond Finn. Het project zou ontwikkeld worden door J.D. Dillard en Matt Owens. Daar horen we al langer verhalen over, dus wie weet dat John Boyega's gesprekken met Lucasfilm hiertoe geleid hebben.

NieuwsFilm

meest populair