Neem je zakdoek maar mee naar 'Venom: Let There Be Carnage'

Neem je zakdoek maar mee naar 'Venom: Let There Be Carnage'

Regisseur noemt deel twee een liefdesverhaal.

Over een aantal weken verschijnt dan toch Venom: Let There Be Carnage in de wereldwijde bioscoopzalen. De tweede film in Sony's Spider-Man Universe bouwt rustig verder op het succesvolle eerste deel uit 2018.

In gesprek met ComicBook.com liet Mowgli-regisseur Andy Serkis weten wat voor een film we kunnen verwachten. De filmmaker noemde zijn Venom-film een "liefdesverhaal". Verwacht overigens geen R-rated liefdesverhaal, aangezien ook deel twee 'PG-13' (12 jaar en ouder) is.

Liefdesverhaal tussen de symbioot en gastheer
"De film is een liefdesverhaal - maar niet het liefdesverhaal dat je zou verwachten... Het gaat heel erg over de buitengewone relatie tussen symbioot en gastheer. Elke liefdesaffaire heeft zijn valkuilen, zijn hoogte- en dieptepunten," aldus Serkis.

"Venom en Eddie's relatie veroorzaakt absoluut problemen en stress. Ze kunnen elkaar eigenlijk niet uitstaan. Maar ze moeten bij elkaar blijven - ze kunnen niet zonder elkaar. Dat is kameraadschap - liefde - de dingen waar relaties echt om gaan," voegde Serkis toe.

Recent werd Venom: Let There Be Carnage in de States naar 1 oktober verplaatst. Voor Nederland staat de Marvel-film nog op 21 oktober, maar die datum kan dus nog veranderen.



NieuwsFilm

meest populair