Guy Pearce over een mogelijke nieuwe 'Alien'-film van Ridley Scott

Guy Pearce over een mogelijke nieuwe 'Alien'-film van Ridley Scott

Guy Pearce vertelt wat hij denkt.

Toen regisseur Ridley Scott terugkeerde naar de Alien-franchise, introduceerde hij iemand die we nooit eerder ontmoet hadden: CEO Peter Weyland van de Weyland Corporation.

Het personage werd gespeeld door Guy Pearce en zat in beide prequelfilms van Scott. En hij bleek behoorlijk belangrijk voor de evolutie van de Xenomorph, belangrijker dan je misschien gedacht zou hebben in eerste instantie. Maar keert hij terug voor meer films met Scott?

Kan hij terugkeren?
Guy Pearce is druk bezig met de promotie van zijn nieuwe film. In het kader daarvan vertelt hij natuurlijk ook over projecten van vroeger. We weten dat Ridley Scott meer Alien-prequels wilde maken, dus zou hij terugkeren?

"Ik weet het niet om eerlijk te zijn," begon Pearce.

"Ik denk dat 't zo zit met al die films. Ik zou niet per se gedacht hebben dat ik terug zou keren voor Covenant. Wie weet. Ik heb niet heel regelmatig contact met Ridley, wel zo nu en dan. En ik weet zeker dat als er iets is, hij het mij absoluut zou laten weten. Het was al heel bijzonder van hem dat hij mij in de films zette. We hebben het er altijd over gehad hoe tevreden hij was met wat we bedacht hadden."

Voorlopig lijkt Ridley Scott niet terug te keren en wordt druk gewerkt aan een serie in de franchise die zich op Aarde afspeelt en naar Disney+ komt.

NieuwsFilm

meest populair