Netflix maakt een live-action 'Pokémon'-film!

Netflix maakt een live-action 'Pokémon'-film!

Naast een serie, komt Netflix dus ook met een film!

We weten al dat Netflix druk werkt aan een live-action Pokémon-serie. Die wordt ontwikkeld door de showrunner van Lucifer, Joe Henderson. Maar nu gaat het verhaal dat Netflix ook werkt aan een nieuwe live-action film.

De franchise werd in 1996 gelanceerd en bleek al snel een immens populaire multimediafranchise. En op dit moment is de franchise nog altijd erg populair, met in 2019 dan eindelijk de eerste live-action film in de vorm van Detective Pikachu.

Een nieuwe film
Die film bleek een succes bij critici en het publiek en deed het prima aan de box office. Maar tegelijk was het geen immens box office hit. Geen wonder dus dat Warner Bros. en Legendary Pictures maar niets lieten weten over een nieuwe film.

Nu stelt The Illuminerdi dat Netflix werkt aan een live-action film die verbonden zal zijn aan de serie.

De film moet zich niet in de continuïteit van Detective Pikachu afspelen, en een volledige reboot van de live-action franchise zijn.

Netflix investeert flink in dit soort projecten, dus de kans is groot dat het een behoorlijk prestigieuze film wordt voor de streamingdienst. Het project past ook goed binnen de plannen van de streamingdienst om een grote franchise te vinden waarmee het jong en oud aan zich kan verbinden.

NieuwsFilm

meest populair