'Joker'-acteur Joaquin Phoenix in eerste trailer 'C'mon C'mon'

Joaquin Phoenix' eerste film sinds het DC-succes.

Acteur Joaquin Phoenix wist in zijn carrière al heel wat mooie rollen neer te zetten. Zo speelde hij ijzersterk in de films Gladiator, Walk the Line, The Master en Joker. Voor deze vier films kreeg hij dan ook een Oscarnominatie. Alleen voor zijn rol als Arthur Fleck kreeg hij het beeldje toegekend.

Joker is ondertussen alweer bijna twee jaar oud, maar we zagen Phoenix sindsdien niet meer in een film. Binnenkort keert hij terug in de zwart-wit dramafilm C'mon C'mon van regisseur Mike Mills die je mogelijk kent van de films 20th Century Women (2016) en Beginners (2010).

Trailer voor C'mon C'mon
Hieronder zie je de eerste trailer voor C'mon C'mon van studio A24, waarin je ook rollen ziet voor onder meer Woody Norman, Gaby Hoffmann, Kenneth Kynt Bryan, Elaine Kagan, Mary Passeri en Brandon Rush.

Een datum heeft de film nog niet, al vond de officiële première begin deze maand plaats tijdens het 48th Telluride Film Festival.



In C'mon C'mon gaat een kunstenaar (Phoenix) op reis om voor zijn jonge neefje (Norman) te zorgen. Tijdens zijn trip smeedt een onverwachte band. Hieronder ook enkele affiches.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair