Doemscenario dreigt in trailer 'Warning'

Doemscenario dreigt in trailer 'Warning'

Thomas Jane in nieuwe sci-fi thriller.

De nabije toekomst vol slimme technologie houdt de mensheid flink bezig. Geen wonder dat er doorlopend Hollywoodfilms verschijnen met allerlei doemscenario's. Ook de film Warning met onder meer Thomas Jane (Breach, The Predator) voorspelt een sombere toekomst.

De regie van de film lag in handen van regisseur Agata Alexander die zich de afgelopen periode vooral bezighield met de regie van videoclips. Warning heeft ook rollen voor Alex Pettyfer, Alice Eve, Annabelle Wallis, Patrick Schwarzenegger en Rupert Everett en hieronder zie je de eerste trailer voor Warning.


Intense sci-fi thriller Warning
De sci-fi thriller speelt zich af in de niet al te verre toekomst en onderzoekt de gevolgen waarmee de mensheid wordt geconfronteerd wanneer hun alwetende technologie een substituut wordt voor menselijk contact.

Maar de werkelijkheid begint te ontrafelen wanneer een wereldwijde storm ervoor zorgt dat elektronica in de war raakt, wat leidt tot angstaanjagende en dodelijke gevolgen.

Vanaf 22 oktober verschijnt de film beperkt in de Amerikaanse bioscopen en via Video on Demand. Een Nederlandse datum is er nog niet. Hieronder ook het bijhorende affiche voor de film.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair