Bijzonder korte speelduur voor 'Venom: Let There Be Carnage'

Bijzonder korte speelduur voor 'Venom: Let There Be Carnage'

De nieuwe Venom-film is een korte zit.

De speelduur van films wil nog wel eens wisselen, maar de meeste blockbusters duren tegenwoordig vaak rond de twee uur. Nu is de speelduur van Venom: Let There Be Carnage bekend en die blijkt wel erg kort te zijn.

Via het betrouwbare Fandango blijkt dat de speelduur van de tweede Venom-film slechts 90 minuten is, dus 1 uur en 30 minuten. En die speelduur mag toch wel erg kort genoemd worden. Hieronder een printscheen van de officiële filmpagina van Fandango:

Bekijk de afbeelding
Speelduur Venom: Let There Be Carnage
Met slechts 1 uur en 30 minuten duurt het vervolg een stuk korter dan de eerste film. Venom uit 2018 duurde namelijk 112 minuten en dat is een redelijk gemiddelde speelduur voor een superheldenfilm.

De film van Andy Serkis verschijnt in de States op 1 oktober. Op Pathé staat de Marvel-film nu op 21 oktober, maar misschien wordt die datum nog naar voren gehaald.


In Venom: Let There Be Carnage probeert Eddie Brock (Tom Hardy) zijn gewone leven en carrière als journalist weer op te pakken. De symbioot daarentegen wil alleen maar de rol van dodelijke beschermer spelen, dus bad guys in elkaar slaan en zijn bodemloze honger stillen. Daarnaast heeft een sadistische moordenaar Carnage (Woody Harrelson) het op Eddie gemunt en lijkt een confrontatie onvermijdelijk.

NieuwsFilm

meest populair