William Shatner ziet een probleem voor 'Star Trek'-comeback

William Shatner ziet een probleem voor 'Star Trek'-comeback

Al zou hij het heel graag willen.

Even geleden werd er een nieuwe Star Trek-bioscoopfilm aangekondigd. Het is echter nog onduidelijk waar die film over zal gaan en in welke tijd deze zich zal afspelen. Star Trek-legende William Shatner zou graag terugkeren.

Maar de ondertussen 90 jaar oude Shatner is realistisch. Hij ziet het namelijk niet snel gebeuren en daar heeft hij een reden voor. Shatner sprak recent met USA Today over de franchise.

William Shatner terug in Star Trek?
Door USA Today werd aan Shatner geopperd dat het nu tijd is voor de terugkeer van 'Prime Kirk', aangezien er tot op heden nog geen cast bekend is voor de aangekondigde nieuwe film.

"Ik ben het met je eens. We moeten 55 jaar later een Prime Kirk zien, en misschien 10 kilo zwaarder. Hoe zou je dat uitleggen? Dat is hun dilemma," aldus Shatner.

Het blijkt dat Shatner niets weet over een nieuwe film. "Wat je zojuist hebt gezegd (over de nieuwe film) is nieuws voor mij en ik ben blij om het te horen. Maar mijn relatie met de studio is niet meer wat het was," voegde de levende legende toe.

Even geleden werd er een nieuwe Star Trek-film aangekondigd. Deze wordt geregisseerd door Matt Shakman en de opnames moeten in het voorjaar van 2022 starten zodat de film in juni 2023 kan verschijnen. J.J. Abrams is opnieuw de producent.

NieuwsFilm

meest populair