Marvel-heldin Kate Bishop van Hailee Steinfeld onthult op foto 'Hawkeye'

Marvel-heldin Kate Bishop van Hailee Steinfeld onthult op foto 'Hawkeye'

In november neemt zij de plaats in van Jeremy Runner's Hawkeye.

Even geleden werd duidelijk dat eind november de serie Hawkeye start op Disney+. In deze "soloserie" zullen we vooral te zien krijgen hoe Jeremy Renners Clint Barton zijn pijlen overdraagt aan een jongere opvolger.

En die opvolger wordt Kate Bishop en zij zal gespeeld worden door Bumblebee-actrice Hailee Steinfeld. In de serie zal zij zich gaan ontpoppen tot de nieuwe Hawkeye.

Steinfeld omschreef haar personage eerder als "slim en geestig" en een "badass". Ook zou ze fysieke vaardigheden hebben die "door het dak gaan". Bishop zal ongetwijfeld ook gaan opduiken in de filmwereld van het MCU.

Foto van Kate Bishop van Hailee Steinfeld
Hieronder zie je het duo samen op een foto, begeleid door Pizza Dog. Goed om te weten. Het lijkt erop dat de twee een behoorlijk onderonsje hebben in een metrostation.

Bekijk de afbeelding
Over het plot is verder weinig bekend, al zei Renner onlangs het volgende over de serie: "Kate is een 22-jarig meisje en ze is een groot Hawkeye-fan. Ze heeft een heerlijk irritante en even charmante manier van doen, omdat ze zo'n fangirl is van Hawkeye. De relatie bouwt daarop, maar het grootste issue voor Clint is de berg problemen die zij in zijn leven brengt."

Hawkeye start op 24 november en er zouden zes afleveringen verschijnen. Marvel Studios zou al werken aan een spin-off over het personage Maya Lopez / Echo van actrice Alaqua Cox.

NieuwsFilm

meest populair