Ben Affleck en Jennifer Lopez na 18 jaar weer samen in de spotlights

Ben Affleck en Jennifer Lopez na 18 jaar weer samen in de spotlights

De twee celebs stralen van liefde.

Ben Affleck en Jennifer Lopez hebben voor het eerst in achttien jaar weer samen als stel over de rode loper gewandeld. Dat deden ze op een bijzondere plek: het filmfestival van Venetië.

Affleck en Lopez zijn sinds april weer een item. Hoewel de twee in het begin zoveel mogelijk buiten het oog van de camera probeerden te doen, deden ze eigenlijk al snel weinig moeite meer om hun liefde voor elkaar te verbergen. Intussen zijn er dan ook al vele foto's van de tortelduifjes verschenen.

Een gezamenlijke foto op de rode loper hadden de paparazzi en fans echter nog niet in hun collectie, maar daar is nu dus verandering in gekomen. Vrijdag maakten Affleck en Lopez officieel hun debuut als koppel op de rode loper van het filmfestival van Venetië.

Daar woonden ze samen de première van de film The Last Duel bij, waarin Affleck de rol van King Charles VI speelt. De twee zijn duidelijk smoorverliefd op elkaar en stralen ontzettend, zoals te zien is op de foto's.

In juli waren Affleck en Lopez overigens ook al samen in Italië, maar toen nog voor een heerlijke zonvakantie.

Affleck en Lopez waren tussen 2002 en 2004 ook al samen, maar besloten destijds hun verloving af te breken en als vrienden door te gaan. Tot april van dit jaar was Lopez nog samen met oud-honkballer Alex Rodriguez, maar dat hun huwelijk op klappen stond, zat er eigenlijk al langer aan te komen.

NieuwsFilm

meest populair